Tømrerfirma

Har du brug for et tømrerfirma? Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud fra tømrerfirmaer nær dig. Det tager kun 2 minutter og du kan bagefter frit vælge det bedste tilbud.

Entreprisegaranti
Nemt og hurtigt
Få flere tilbud på din tømreropgave
Spar tid og penge
Kun de bedste fagmænd

FÅ 3 TILBUD NU!

Mangler du hjælp til tømrerarbejde? Så kan du kontakte et tømrerfirma til at udføre arbejdet for dig. Et tømrerfirma arbejder professionelt og udfører et perfekt håndværk. Så vil du sikre dig et godt resultat, er det en fordel at gå efter et tømrerfirma. Men der findes mange tømrer rundt omkring i landet, som tilbyder noget forskelligt, hvormed det kan være vanskeligt at vælge. Det vil du blive klogere på i dette indlæg.

Det laver en tømrer

En tømrers arbejdsmateriale omfatter træ. En tømrer bygger alt med træ. Det er ikke sikkert, at du tænker over det, men der er faktisk en del træ i de danske hjem. Tømrerarbejde kan for eksempel omfatte følgende elementer i et hus:

 • Skillevægge
 • Nyt tag
 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Gulvlægning
 • Paneler og karme
 • Trapper
 • Skur
 • Carport

En tømrer kan både bygge og renovere ovenstående dele i huset. Der er desuden meget i en have, som en tømrer kan hjælpe med. Det kan for eksempel være en ny terrasse bygget i træ med en overdækning på, legehus til børnene eller et hegn i træ. Så kan du invitere gæsterne over på en sommeraften til grill på terrassen, hvor børnene kan lege i legehuset i mens. Det er da idyllisk. Få også lavet et fuglehus, som skaber ekstra idyl i din have.

En tømrer kan også hjælpe med tilbygning, nybygning eller ombygning. Desuden er der i dag flere tømrer, som tilbyder en totalløsning, hvilket betyder, at du kan få ordnet vvs-arbejde, murerarbejde og malerarbejde på samme tid. Tømrerfirmaer samarbejder med disse håndværkere, hvilket gør det lettere for dig at få ordnet det hele på en gang.

FÅ 3 TILBUD NU!

Få boligen lavet i ordentlig stand

Der er mange mennesker, der selv vælger at kaste sig ud i tømrerarbejde. Men skal arbejdet være lavet helt korrekt og ordentligt, vælger de fleste at indhente professionel hjælp – medmindre man selv har erfaring med tømrerarbejde. Har du ikke det, anbefales det, at du kontakter en professionel for at sikre et optimalt resultat. Det kan godt svare sig. For laves arbejdet ikke godt nok, risikerer du at bruge mange ekstra penge på det, som vil være dyrere end at kontakte en tømrer fra start. Hav det med i dine overvejelser, inden du træffer dit valg.

Det væsentlige i denne sammenhæng er ligeledes, at du ikke løber en risiko i forhold til sikkerhed i hjemmet. Forestil dig at du selv har kastet dig ud i at bygge en trappe, som ikke er lavet stabil nok. Enten kan du eller dit barn falde og slå sig slemt på denne. Eller hvis du bygger et loft i træ, og du ikke har forstand på det, kan du også risikere, at det falder ned over dig. Og det handler nu engang om at kunne føle sig tryg i sit eget hjem. Et tømrerfirma kender sikkerhedskravene på området, så de ved nøjagtigt, hvad der skal til for at lave et stabilt tømrerarbejde. Vil der ske en ulykke – hvilket dog kun ses i de færreste tilfælde – da vil det oftest være tømrerfirmaet, der dækker denne.

Er du forsikret?

Netop det førnævnte omkring, hvem der har ansvar for at dække en skade, hvis den sker, er vigtigt at være klar over, inden du underskriver en kontrakt med et tømrerfirma. Altså du skal være opmærksom på punktet byggeskadeforsikring. Hvis bygherren ikke lever op til sikkerhedskravene inden for byggeloven, skal du sikre dig, at det er bygherren, der lider det økonomiske tab.

Du skal dog være opmærksom på, at der er nogle bygherrer, der ikke er omfattet af byggeskadeforsikringen. Det er for eksempel:

 • Byggefirmaer der er dækket af Byggeskadefonden
 • Bygherrer der opfører bebyggelse, som ikke har til hensigt at anvendes som helårsbeboelse

For at være godt forberedt inden et møde med en tømrer, bør du altså sætte dig ind i byggeloven, således du får de bedste vilkår, hvis nu et uheld skulle opstå.

FÅ 3 TILBUD NU!

Tømrerarbejde til både private og erhverv

Tømrerarbejde kan udføres både til private og erhverv. Vær opmærksom på hvad den tømrer, du kontakter tilbyder. Nogle udfører til begge segmenter, mens andre kun henvender sig til den ene eller den anden part. Til erhverv udfører tømrerfirmaer ofte tilbygninger til eksempelvis institutioner herunder skoler og børnehaver. Der er mange byer, hvor der kommer flere og flere mennesker, hvilket betyder, at der også skal være mere plads til børn. Der skal måske være ekstra lokaler til undervisning eller en større legeplads.

Til virksomheder kan tømrerarbejdet omfatte flere kontorpladser eller mere lagerplads i takt med, at en virksomhed bliver større og større. Til private er der tidligere i dette indlæg listet op, hvad tømrerarbejde kan omfatte til dem.

En opsummering af fordele ved tømrerarbejde er blandt andet:

 • Få arbejdet gjort med et pænt resultat
 • Få et øget sikkerhedsniveau
 • Du skal ikke stå for alt besværet med at
 • Samarbejde med andre firmaer, så du kan få en totalløsning

Hvad koster en tømrer?

Et af de spørgsmål, som nok bliver ved med at vende tilbage i dit hoved, er, hvad koster det at få en tømrer til at lave arbejdet? Der er faktisk stor forskel på, hvad det koster fra firma til firma. Forskellen består i timeprisen, som tømreren tager for arbejdet. Træmaterialer for de enkelte tømrerfirmaer kommer fra de samme grossister, hvormed priserne her er meget identiske.

Du skal derfor se på selve timeprisen, når du skal vælge en tømrer. For at kunne sammenligne prisniveauet, kan du med fordel indhente flere tilbud fra tømrerfirmaer. Hos 3byggetilbud.dk kan du indhente 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige firmaer.

Det kan være tidskrævende selv at skulle finde en tømrer. Der er nemlig mange tømrerfirmaer, som er specialiseret i enkelte arbejdsopgaver, hvormed det ikke er sikkert, at dem du finder, kan udføre det arbejde, du har brug for. Nogle laver kun tømrerarbejde udendørs, mens andre kun gør det indendørs. Eller nogle laver kun bestemte ting udendørs såsom terrasse, mens andre kun laver vinduer og døre indvendigt.

FÅ 3 TILBUD NU!

Sådan fungerer det


FÅ 3 TILBUD NU!

 • Tømrerfirma Hjørring
 • Tømrer Aabenraa
 • Tømrer Sæby
 • Tømrerfirma Sindal
 • Tømrer Jyllinge
 • Tømrer Aarup
 • Tømrer Ballerup
 • Tømrer Brovst
 • Tømrerfirma København
 • Tømrerfirma Hornslet

 • Brugerbedømmelse: 4.4/5 baseret på 49 anmeldelser 0